sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » După a 6-a victorie consecutivă HC Alba Sebeș poate spera la promovare

După a 6-a victorie consecutivă HC Alba Sebeș poate spera la promovare

Publicat în 30.11.2013 la ora 13:50

HC-Alba-Sebes-HCM-Rm-ValceaHC Alba Sebeş a încheiat turul Seriei B a Diviziei A , cu al 6-lea succes consecutiv, victorie în Banat, cu CS Universitatea Timişoara, scor 36-27 (21-9).

La ultima reprezentaţie oficială a anului, elevele lui Alexandru Weber şi-au atins scopul şi au luat punctele râvnite, dar nu vor intra în vacanţă, întrucât antrenamentele mai continuă până spre finalul lunii decembrie. ” A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt, am rulat tot lotul de jucătoare. le felicit pe fete pentru parcursul din finalul turului şi pot spune că am revenit în cărţile promovării“, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

La mijlocul sezonului, HC Alba Sebeş este clasată pe poziţia a 4-a, cu 25 de puncte, rezultate din 8 victorii, un egal şi două înfrângeri.

• Două transferuri

Pentru a-şi atinge obiectivul ferm, promovarea în elită, HC Alba Sebeş intenţionează să-şi întărescă efectivul cu două achiziţii importante în intersezon, partea a doua a campionatului urmând să debuteze în 25 ianuarie 2014, cu o deplsare la HC Vlady Oradea.

Pentru Sebeş au marcat: Paula Chirilă –  goluri,  Ana Ciolan –  , Alexandra Oncu – , Ioana Tămaş – , Bianca Bogdan – , Lavinia Dobromir – , Marcela Malac – , Simina Neag  – , din lot mai făcând parte Viorica Şuba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Irina Muntean, Andreea Petre, Mădălina Bonea, Paula Hoha şi Anişoara Marcu.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.