sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Duminică, 7 iulie 2019 – Vara continuă în ritmurile muzicale ale Fanfarei Petrești, cu noi concerte în aer liber susținute la Sebeș și Petrești

Duminică, 7 iulie 2019 – Vara continuă în ritmurile muzicale ale Fanfarei Petrești, cu noi concerte în aer liber susținute la Sebeș și Petrești

Publicat în 05.07.2019 la ora 15:55

În acest frumos weekend de vară continuăm seria concertelor în aer liber ale Fanfarei Petrești! Așadar, Duminică, 8 iulie 2019, vă invităm la zâmbete și relaxare!

Primul concert va avea loc în Sebeș, în cartierul Valea Frumoasei, în intervalul orar 18:30-19:30, iar al doilea concert se va desfășura în localitatea Petrești, în fața Căminului Cultural, începând cu ora 19:30.

Fanfara Petrești a pregătit un repertoriu special de melodii menite să îți ofere un moment de relaxare. De la valsuri și melodii clasice, până la reinterpretări ale folclorului românesc. Dacă îți dorești o ieșire aparte, o plimbare în ritmuri muzicale sau vrei să surprinzi pe cineva drag, concertul în aer liber este cel mai bun motiv.

Fanfara Petrești continuă seria concertelor în aer liber, în parteneriat cu Municipiul Sebeș și Consiliul Local și Centrul cultural ”Lucian Blaga” Sebeș, din dorința de a stimula ieșirile în aer liber și de a oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului.

Duminică, 7 iulie, este momentul să te bucuri de vară în ritmurile muzicale ale Fanfarei Petrești.

Fanfara Petrești este compusă din 20 de membrii, păstrând prin fiecare melodie, tradiția moștenită din generație în generație. Aceasta oferă o gamă largă de melodii, de la partituri de vals până la învârtite din folclor fiind prezentă la toate evenimentele marcante din viața omului, de la nunți și aniversări până la înmormântări.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.