sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Dovadă de spirit civic a unui plutonier major de la Garda de Intervenție Sebeș. Acesta a predat poliției un portofel cu acte și bani pe care l-a găsit într-o parcare

Dovadă de spirit civic a unui plutonier major de la Garda de Intervenție Sebeș. Acesta a predat poliției un portofel cu acte și bani pe care l-a găsit într-o parcare

Publicat în 21.03.2019 la ora 18:10

Plutonierul major OLARU Constantin de la Garda de Intervenție Sebeș a dat dovadă de spirit civic și a predat Poliției Municipiului Sebeș un portofel pe care l-a găsit într-o parcare. Portofelul conținea o sumă mare de bani și acte aparținând unui cetățean din municipiu.

Dând dovadă de spirit civic, un pompier de la Garda de Intervenție Sebeș, a predat poliției municipiului Sebeș un portofel pe care l-a găsit într-o parcare din municipiu, care conținea o sumă mare de bani, dar și actele unui cetățean din Sebeș.

Colegii acestuia au ținut să îl felicite pe acesta pentru spiritul civic de care a dat dovadă printr-o postare pe facebook, îndemnând în același timp cetățenii să procedeze în același fel ca și colegul lor: “Pe această cale adresăm felicitări colegului nostru pentru simțul civic de care a dat dovadă și încurajăm astfel de fapte.”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.