sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Două TIR-uri s-au ciocnit şi au blocat total un sens de circulaţie pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș

Două TIR-uri s-au ciocnit şi au blocat total un sens de circulaţie pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș

Publicat în 12.02.2019 la ora 12:34

Un acccident rutier grav a avut loc în această dimineață, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localităţii Sălişte.

Un sens de circulaţie este blocat după ce două TIR-uri s-au ciocnit. Accidentul de pe A1 a avut loc la km 264 la ieşirea din tunel, înspre Sibiu.

Unul dintre cele două autotrenuri a derapat şi a traversat zona dintre cele două sensuri de ciruclaţie, rupând parapeţii, după care s-a ciocnit cu un alt autotren care circula din sens opus. Sensul de circulaţie Sibiu – Deva este blocat total.

Şoferii care se ăndreaptă spre Sebeş sunt îndemaţi să părăsească autostrada la nodul rutier Sibiu vest şi să continue deplasarea pe DN1. Potrivit IPJ Sibiu, şoferul unuia dintre cele două TIR-uri, ce circula spre Sibiu, a intrat în coliziune cu glisiera mediană, a pătruns pe contrasens şi a acroşat alt TIR, ce circula regulamentar din sens opus. O persoană a fost rănită.

Pe sensul Sebeş-Sibiu, circulaţia se desfăşoară restricţionat pe banda 1 şi banda de urgenţă. Pe sensul Sibiu – Sebeş, traficul este deviat de la km 254, ieşirea spre Ocna Sibiului, direcţionat DN1 – Sălişte.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.