sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doua incendii izbucnite la o casă în Săliștea și la baloți de paie în Răhau stinse de pompierii din Sebeș

Doua incendii izbucnite la o casă în Săliștea și la baloți de paie în Răhau stinse de pompierii din Sebeș

Publicat în 19.01.2013 la ora 11:56

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată în data de 18 ianuarie 2103, la ora 05.06, să intervină în loc. Răhău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şiră de fân, informează ISU Alba. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sebeş. În incendiu au ars 500 baloţi de paie depozitaţi pe un teren viran din localitate. Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 5.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Doar câteva ore mai târziu, la ora 11.19, aceiași pompieri militari au intervinit în Săliştea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui P.S. Potrivit ISU Alba, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. În incendiu au ars aparatură electronică, mobilier şi aproximativ 20 % dintr-o anexă. Pagubele produse se ridică la circa 15.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 32.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă jarul căzut din sistemele de încălzit (sobă).

FOTO: ARHIVĂ

Bogdan PRESECAN

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.