sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Dosare penale pentru doi tineri din Lancrăm după ce au furat un autoturism din Vințu de Jos

Dosare penale pentru doi tineri din Lancrăm după ce au furat un autoturism din Vințu de Jos

Publicat în 16.02.2015 la ora 17:00
   

rp_duba-politie-sebes-300x192.jpgPoliţiştii de la Postul de Poliție din Vinţu de Jos, i-au identificat pe doi tineri din Lancrăm ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt de autovehicul, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în data de 15 februarie 2015, jurul orelor 05.30, prin 112.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 15 februarie a.c., în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoturismul în faţa porţii, pornit, pentru a se încălzi.

În aceste împrejurări cei doi tineri au sustras autoturismul pentru a se deplasa în Lancrăm însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.