sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Dosar penal deschis de polițiștii din Sebeș pentru blocarea parcării din fața companiei Kronospan

Dosar penal deschis de polițiștii din Sebeș pentru blocarea parcării din fața companiei Kronospan

Publicat în 17.02.2015 la ora 18:01

poarta-blocata-kronospan-camioane-15-feb-2015Blocarea de duminica trecută a parcării din fața companiei Kronospan este obiectul unui dosar de cercetare penală. Polițiștii din Sebeș, împreună cu procurorii, anchetează împrejurările în care, duminică, 15 februarie, în zona porții de acces au fost comasate mai multe utilaje și camioane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, ”Poliţia Municipiului Sebeş a deschis un dosar de cercetare penală pentru fapta prevăzută la art. 339 din Noul Cod Penal. Ancheta se desfășoară sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş”.

Reamintim că, duminică, la Sebeș a avut loc cel de-al șaselea marş de protest împotriva poluării şi a construirii unei noi fabrici de formaldehidă. Ajunși la parcarea din fața companiei Kronospan – locul în care se termina de obicei marșul, protestatarii au constatat că este blocat cu camioane și utilaje.

Fiind vorba despre o infracțiune (Blocarea domeniului public și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei), polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cine este proprietarul mașinilor și cine sunt conducătorii auto.

Facebook 

Dosar penal deschis de polițiștii din Sebeș pentru blocarea parcării din fața companiei Kronospan
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.