sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Nu suntem promovaţi! Aşteptăm suporterii alături de noi”

Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Nu suntem promovaţi! Aşteptăm suporterii alături de noi”

Publicat în 20.06.2017 la ora 11:45

Şurianu Sebeş a făcut un pas mare spre promovarea în Liga a 3-a, câştigând la Caransebeş prima manşă a barajului, însă trupa din „Arini” rămâne cu picioarele pe pământ înaintea jocului retur de pe teren propriu, de sâmbătă, 24 iunie 2017, ora 17.30.

Nu suntem promovaţi, nu ne îmbătăm cu apă rece„, a afirmat antrenorul Doru Oancea, echipa sa câştigând cu 2-1 (0-0), după ce adversarii, conduşi în teren de Dan Alexa, au condus cu 1-0, însă Bălaş şi P. Muntean au marcat pentru o întoarcere spectaculoasă a rezultatului.

Aflat la cel mai important exemen al carierei, antrenorul Doru Oancea a recunoscut că Șurianu nu s-a prezentat la nivelul așteptat. “Golul primit a declanșat energiile, am crezut în noi până la final. Le-am spus băieților că avem nevoie de atitudine, curaj și implicare și astfel am întors rezultatul. Noi am pregătit altceva, însă prezența lui Alexa i-a ajutat foarte mult pe adversari. Am evoluat într-o atmosferă superbă, noi la Liga a IV-a nu suntem obișnuiți cu asemenea tribune pline”, a precizat “principalul” Sebeșului. “Șansele rămân în continuare egale, avem exemplul PSG-Barcelona, returul va fi la fel de dificil, întrucât adversarul nu mai are ce pierde. Sebeșul merită o echipă în Liga a 3-a, le mulțumim fanilor care ne-au susținut la Caransebeș și așteptăm un public numeros să ne susțină acasă. Ne dorim să se regleze problemele financiare și sperăm să ne ajute autoritățile locale”, a încheiat Doru Oancea.

Facebook 

Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Nu suntem promovaţi! Aşteptăm suporterii alături de noi”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.