sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Doru Oancea, antrenor Șurianu Sebeș: „Este cea mai importantă zi de până acum a carierei mele”

Doru Oancea, antrenor Șurianu Sebeș: „Este cea mai importantă zi de până acum a carierei mele”

Publicat în 25.06.2017 la ora 13:27

Șurianu Sebeș a câștigat și manșa secundă a barajului de promovare în Liga a 3-a, cu Viitorul Caransebeș, scor 3-1 (0-0), în „Arini” și a bifat a șasea accedere consecutivă în eșalonul terț a campioanelor din Alba, un record național la acest nivel.

Echipa lui Doru Oancea a bifat o dublă victorie cu reprezentanta judeţului Caraş-Severin şi aşteaptă ca autorităţile locale să ridice mănuşa aruncată de fotbal şi să se implice în finanţarea echipei.

A fost un joc dificil, iar eliminarea lui Surdu s-a dovedit decisivă. Prima repriză a fost una de tatonare, planul nostru tactic era să introducem în actul secund jucătorii de viteză, pentru a profita de căderea fizică a adversarilor”, a declarat antrenorul gazdelor Doru Oancea.

Este cea mai importantă zi de până acum a carierei mele de antrenor! Mulțumesc familiei mele, care mi-a fost alături în acest sezon extrem de dificil, cu o presiune enormă. Îi felicit pe jucători, pentru că nu este la îndemâna oricui să realizeze un asemenea parcurs. Dedic promovarea tuturor, președintelui Daniel Popa, lui Dan Comșa, mulțumim primăriei care s-a implicat în această săptămână pentru a reface suprafața de joc și în special viceprimarului Adrian Bogdan, care a crezut în mine”, a mai spus Oancea.

Acesta s-a ferit să vorbească despre viitor, soarta clubului fiind incertă din punct de vedere financiar. “Mi-aș dori să jucăm în Liga a 3-a, Sebeșul merită o echipă la acest nivel. Nu pot să vă răspund ce se va întâmpla în viitor, nu eu sunt în măsură. În această săptămână vom avea o ședință pentru a stabili strategia, noi fiind preocupați doar de baraj până în prezent”, a conchis Oancea.

Facebook 

Doru Oancea, antrenor Șurianu Sebeș: „Este cea mai importantă zi de până acum a carierei mele”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.