sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Dorin Nistor va fi candidatul PNL la Primăria Sebeș

Dorin Nistor va fi candidatul PNL la Primăria Sebeș

Publicat în 24.02.2016 la ora 20:36

nistor-candidat-primaria-sebes-validare-candidaturaCandidatura lui Dorin Nistor la Primăria municipiului Sebeș a fost validată, în această seară, de Biroul Politic Local al PNL Sebeș.  

BPL al PNL Sebeș a validat candidatura lui Dorin Nistor, iar, potrivit secretarului general al PNL Alba, Marius Hațegan, validarea candidaturii de către Biroul Politic Județean va fi o simplă formalitate.

”Nu se mai poate schimba nimic”, a spus Hațegan. Astfel, Nistor, candidatul susținut de fostul PDL, a fost ales pentru a candida la Primăria municipiului Sebeș. În cărți a intrat și Mihai Apolzan, susținut de vechii liberali. Apolzan a fost prezentat, în toamnă, în cadrul unei conferințe de presă, de către Adrian Teban și Teodor Atanasiu, drept candidatul susținut de vechiul PNL.

Cei doi au intrat într-o cursă internă, însă rezultatele sondajului nu au fost publicate oficial, Nistor precizând în diferite ocazii că a fost mult peste Apolzan.

Nistor a pierdut lupta pentru Primăria Sebeș, în 2012, în fața actualului primar, Alexandru Dăncilă, la mai puțin de 100 de voturi. Nistor a obținut un mandat de consilier local la Sebeș.

O altă localitate din Alba unde validarea candidatului este așteptată cu interes este Aiud. Oana Badea, susținută de foștii PDL, și Alin Florea, susținut de vechii PNL, au intrat într-o cursă internă, potrivit liberalilor.

Facebook 

Dorin Nistor va fi candidatul PNL la Primăria Sebeș
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.