sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Dorin Nistor: „Municipiul Sebeș NU se CARANTINEAZĂ. Colaborăm cu DSP Alba pentru a lua cele mai bune măsuri”

Dorin Nistor: „Municipiul Sebeș NU se CARANTINEAZĂ. Colaborăm cu DSP Alba pentru a lua cele mai bune măsuri”

Publicat în 25.05.2020 la ora 14:53

Informăm locuitorii Sebeșului, precum și companiile care își desfășoară activitatea pe raza unității administrativ-teritoriale, că la acest moment, nu se ia în calcul carantinarea sau închiderea Municipiului, în urma cazurilor pozitive înregistrate în ultimele zile.

„Cazurile pozitive depistate în cadrul acestei anchete epidemiologice sunt din mai multe localități din județ, iar la această oră nu se pune problema carantinării nici uneia dintre ele. Toate persoanele depistate pozitiv vor fi internate în unități specializate din județul Alba, pentru supraveghere și tratament”, transmite Alexandru Sinea, director executiv DSP Alba.

De asemenea, DSP Alba ne informează că „VIRUSUL NU SE TRANSMITE PRIN INTERMEDIUL ALIMENTELOR, ÎNSĂ O IGIENĂ NECORESPUNZĂTOARE ȘI NERESPECTAREA MĂSURILOR DE DISTANȚARE SOCIALĂ POT DUCE LA RĂSPÂNDIREA LUI”.

Rugămintea autorităților este aceea de a ne păstra calmul și responsabilitatea, să aplicăm măsurile de protecție și de distanțare socială și să ne informăm numai din surse autorizate.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.