sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Dorin Nistor: „Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității”

Dorin Nistor: „Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității”

Publicat în 24.05.2020 la ora 14:15

Într-o postare pe pagina proprie de facebook, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, îndeamnă la calm, solidaritate și responsabilitate în această perioadă grea pentru locuitorii orașului.

„Administrația locală din Sebeș s-a preocupat constant de curățenia orașului și de dezinfectarea zonelor intens circulate, a spațiilor comune din cartierele de blocuri, pentru a ne proteja locuitorii.

Chiar în cursul dimineții, echipa de la SPAP a intervenit cu soluții dezinfectante, în mai multe zone din municipiu.

Vă rugăm să rămânem în continuare precauți, să respectăm măsurile de protecție stabilite de autorități. Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității.

Avem un număr de 131 de persoane în izolare, iar Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială le sunt aproape.

Vă rugăm să rămânem un sprijin și pentru toți cei testați pozitiv, pentru persoanele vulnerabile din orașul nostru. Cu calm, cu responsabilitate și cu solidaritate vom trece cu bine peste această perioadă. Să fim oameni pentru oameni!

Dorin Nistor,
Primarul Municipiului Sebeș”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.