sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi tineri din Sebeș sunt cercetați de polițiști pentru că au furat două motoare electrice în valoare de 1.000 de lei

Doi tineri din Sebeș sunt cercetați de polițiști pentru că au furat două motoare electrice în valoare de 1.000 de lei

Publicat în 22.02.2013 la ora 0:19

Doi tineri de 25 și 35 de ani din Sebeș sunt cercetați de polițiști după ce în luna aprilie a anului trecut au pătruns prin efracţie în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş, de unde au sustras două motoare electrice, pe care le-au distrus şi valorificat mai apoi la centru de colectare a deşeurilor neferoase. Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.000 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, i-au identificat miercuri pe M.M.O., de 26 de ani şi R.N., de 35 de ani, ambii din municipiul Sebeş, care sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt comis în anul 2012. Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că în noaptea de 24 spre 25 aprilie 2012, cei doi suspecţi au pătruns prin efracţie în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş, de unde au sustras două motoare electrice, pe care le-au distrus şi apoi valorificat la centru de colectare a deşeurilor neferoase. Prejudiciului cauzat se ridică la valoarea de1.000 lei. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin. 1, 209 alin. 1, lit. a, g şi i din Cod penal, şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.