sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi tineri din Sebeș cercetați de polițiști după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală din Petrești

Doi tineri din Sebeș cercetați de polițiști după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală din Petrești

Publicat în 28.03.2016 la ora 12:19

duba-politie-sebesPoliţiştii din Sebeş i-au identificat pe doi tineri din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o şcoală situată în cartierul Petreşti al municipiului Sebeş. Unul dintre ei a fost arestat preventiv. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

La data de 25.03.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit documentarea activităţii infracționale a doi tineri, ambii din municipiul Sebeş, bănuiţi de comiterea furtului a 6 laptopuri, din incinta unei şcoli din cartierul Petrești.

Se pare că, în noaptea de 19/20.03.2016, M.V.A., de 18 ani, împreună cu un minor în vârstă de 13 ani, au pătruns, prin efracţie, în şcoală şi au sustras cele 6 laptopuri pe care le-au ascuns la domiciliul lui M.V.A., cu scopul de a le valorifica, ulterior.

Pentru obţinerea de probe în cauză, vineri, 25 martie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul lui M.V.A., ocazie cu care au găsit cele 6 laptopuri, provenite din furt, acestea fiind restituite reprezentantului unităţii de învăţământ.

Faţă de M.V.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeş, care a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Doi tineri din Sebeș cercetați de polițiști după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală din Petrești
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.