sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi tineri din Sebeş, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt, au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti

Doi tineri din Sebeş, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt, au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti

Publicat în 25.02.2016 la ora 12:57

barbat-incatusatÎn cursul zilei de ieri, 24 februarie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe E.P.R., de 23 de ani şi A.A.G., de 24 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care, alături de alţi doi tineri sunt bănuiţi de comiterea unui furt dint-un apartament din municipiul Sebeş, faptă prin care au cauzat un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 25 februarie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informaţii de background:

La data de 23.02.2016, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, i-au identificat pe E.P.R., de 23 de ani, A.A.G., de 24 de ani, M.B., de 26 de ani şi C.A., de 31 de ani, primii 3 din municipiul Sebeş, iar ultimul din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, dar care locuieşte fără forme legale în municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă ce a fost reclamat poliţiei la data de 8 februarie a.c.

 În sarcina celor 4 tineri s-a reţinut faptul că, în perioada 07-08.02.2016, au pătruns, prin efracţie, într-un apartament nelocuit din Alba Iulia ce aparţine unei femei din municipiu şi au sustras produse electronice, în valoare de peste 8.000 de lei.

 Pentru documentarea activităţii infracționale şi recuperarea prejudiciului cauzat prin fapta lor, la data de 23.02.2016, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat 4 percheziţii, pe raza municipiului Sebeş, la domiciliile celor 4 bănuiţi de furt.

 Cu această ocazie au fost găsite bunurile sustrase din apartamentul din Alba Iulia, iar doi dintre tineri au fost identificaţi la domicilii.

 Faţă de M.B. şi C.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

FOTO: ARHIVĂ

Doi tineri din Sebeş, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt, au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.