sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi tineri din Săliștea cercetați pentru furt după ce au spart școala din localitate și au sustras mai multe bunuri

Doi tineri din Săliștea cercetați pentru furt după ce au spart școala din localitate și au sustras mai multe bunuri

Publicat în 23.02.2016 la ora 12:31

politia-perchezitiiPoliţiştii Postului de Poliţie Săliştea i-au identificat, cu operativitate, pe doi tineri din comună care sunt bănuiţi de comiterea unui furt din şcoala din Săliştea Deal, loc în care au pătruns prin efracţie, în noaptea de 21/22.02.2016.

În dimineaţa zilei de 22 februarie ac., poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din Şcoala cu clasele I-IV din localitatea Săliştea Deal, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoanele bănuite de comiterea furtului. Este vorba de doi tineri, de 18 şi 21 de ani, din comună, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 21/22.02.2016, au forţat uşa de acces în şcoală şi au sustras un şemineu şi aparatură electronică, bunuri a căror valoare a fost estimată la 1.500 de lei.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor unităţii de învățământ, iar pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Doi tineri din Săliștea cercetați pentru furt după ce au spart școala din localitate și au sustras mai multe bunuri
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.