sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi tineri din comuna Pianu sunt cercetați de polițiștii din Sebeș, după ce ar fi sustras 670 de litri de motorină din rezervorul unui excavator

Doi tineri din comuna Pianu sunt cercetați de polițiștii din Sebeș, după ce ar fi sustras 670 de litri de motorină din rezervorul unui excavator

Publicat în 28.11.2019 la ora 11:27

Marți, 26 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 19 de ani, din comuna Pianu, județul Alba, ca bănuit de săvârșirea unor fapte de furt calificat și tentativă de furt calificat precum și pe un tânăr de 21 de ani, din aceeași comună, care este bănuit de complicitate la faptele de furt și tentativă de furt săvârșite de primul tânăr.

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2019, tânărul de 19 ani ar fi sustras, pe timp de noapte, în mai multe rânduri, cantitatea de 670 de litri de motorină, dintr-un excavator aparținând unei societăți comerciale, care era parcat pe raza localității Strungari. La comiterea furturilor, acesta ar fi fost ajutat de tânărul de 21 de ani, care ar fi asigurat zona și l-ar fi ajutat să transporte, cu un autoturism, combustibilul furat.

Din cercetări a rezultat că, în aceeași perioadă de timp, cei doi ar mai fi încercat să fure motorină însă ar fi renunțat la rezoluția infracțională, pentru a-și asigura scăparea.

În cursul zilei de azi, 28 noiembrie, cei doi vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.