Rămâi conectat

Ştirea ta

Doi șoferi de limuzine s-au pus „stăpâni” peste un trotuar din Sebeș

Publicat

în

Trotuarele orașelor din județ par să fie, de la o zi la alta, din ce în ce mai „neîncăpătoare”, din cauza unor șoferi care parchează oriunde doresc pentru că, de cele mai multe ori, nu pățesc nimic.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de un cititor al sebesinfo.ro, două autoturisme, parcate chiar în centrul Municipiului Sebeș, sunt exemplul de „așa nu” de astăzi, proprietarii acestora ocupând o „bucată” sănătoasă din spațiul destinat pietonilor.

Șoferul autoturismului unei mărci de lux s-a făcut astfel stăpân pe propria sa bucată de asfalt, fără să îi pese de cetățenii care vor trebui să-i ocolească bolidul în drumul lor.

Ştirea ta

Câine periculos plimbat de stăpâna sa fără lesă și asmuțit pe pisicile din zona Mihail Kogălniceanu

Publicat

în

În cursul zilei de astăzi, 13 august 2021, am primit pe adresa redacției un filmuleț în care se poate observa cum o sebeșancă își lasă câinele din rasa pitbul fără lesă și îl asmute pe o pisică aflată în zonă. Persoana care ne-a trimis filmulețul ne-a relatat că vecinii săi susțin că acest câine ar fi ucis nu mai puțin de 7 pisici, fără ca nimeni să ia nicio măsură.

Dar iată ce ne-a scris cititorul care ne-a trimis filmarea: „Bună ziua. Doresc să vă aduc la cunoștință că o tânără iși scoate sistematic la plimbare câinele, din rasa Pitbull,  fără lesă și îl asmute, în fiecare noapte, pe pisicile din zonă. Vecinii mei spun că până acum, acest câine ar fi omorât 7 pisici într-o zonă apropiată. Pe filmare se vede cum stăpâna îi dă jos botnița și îl asmute pe o pisică, așteptând să vadă cum o prinde. Aceasta îi strigă câinelui „ia-o” aratând cu mâna către pisică. Deoarece am ieșit la geam din cauza zarvei, am amenințat-o că dacă nu o să înceteze o să chem poliția iar drept urmare aceasta a plecat din zona blocului meu. Doresc ca pe această cale să fac un apel la autoritățile competente să ia măsurile legale care se impun în acest caz”.

Citește mai mult

Ştirea ta

Caii nesupravegheați s-au întors pe drumul dintre Sebeș și Petrești. Ieri seară, un șofer a fost la un pas de a se izbi de unul

Publicat

în

Cu toate că s-au făcut nenumătare demersuri ca administrația locală și poliția comunitară să facă ceva împotriva celor care își lasa caii să pască, nesupravegheați, pe lângă drumul care face legătura între Sebeș și Petrești, se pare că nu s-a întâmplat nimic, aceste animale continuând să pună în pericol siguranța traficului rutier din zonă.

Un cititor al sebesinfo.ro ne-a transmis poza de mai sus și ne-a relatat ca a lipsit doar o fracțiune de secundă până să se trezească pe capota mașinii cu un calul din imagine, care i-a apărut în față parcă de nicaieri. Acesta ne-a cerut să facem din nou apel la autoritățile locale să ia măsuri împotriva cetățenilor din zonă care își lasă animalele nesupravegheate.

Citește mai mult

Ştirea ta

Cetățenii de pe strada Dorobanți cer administrației locale să facă dezinsecție în zonă și să curețe de mizere și buruieni rigolele

Publicat

în

Vremea din ultima perioadă a dus la înmulțirea peste măsură a țânțarilor, pe străzile din zona Pieței Agro-Alimentare Dacia și nu numai.

De asemenea pe acele străzi ne este semnalat faptul că buruienile și iarba au pus stăpânire pe rigole, iar mizeria acumulată în acestea, care nu a fost curațată la timp, va da mari „dureri de cap” cetățenilor din zonă, în cazul unor ploi abundente.

Dar iată ce ne-a scris o cititoare pe această temă: „Aș dori, ca prin intermediul sebesinfo.ro să întreb administrația locală când are de gând Primăria să aloce fonduri pentru stropirea cu soluție împotriva țânțarilor, care au invadat Sebeșul și mai ales zona străzilor din jurul Pieței Agro-Alimentare Dacia? De asemenea aș dori să semnalez faptul că în fiecare seară, pe strada Dorobanți, unde domiciliez, trece o mașină de curățare a străzilor, lucru lăudabil, dar rigolele sunt pline de buruieni, iarbă și mizerie care zace acolo neridicată de mai multă vreme. Ce o să ne facem în cazul unor ploi abundente dacă rigolele sunt pline cu murdărie și necurățate la timp? De fiecare dată la intersecția dintre strada Dorobanți și Revoluția 1848, canalizarea refuleaza la orice poloaie mai consistentă. De asemenea țin să menționez că sub podul de la această intersecție sunt o grămadă de gunoaie și acestea nu au fost îndepărtate niciodată”.

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes