sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi minori, ambii de 14 ani, cercetați de polițiștii din Sebeș, după ce au sustras un autoturism din localitatea Boz și l-au condus fără permis

Doi minori, ambii de 14 ani, cercetați de polițiștii din Sebeș, după ce au sustras un autoturism din localitatea Boz și l-au condus fără permis

Publicat în 10.05.2019 la ora 12:23

În cursul nopții de 8/9 mai 2019, un bărbat din localitatea Boz i-a sesizat pe polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul pe   care-l lăsase parcat, în fața locuinței.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au găsit autoturismul, pe raza localității Cunța, comuna Șpring, abandonat și împotmolit în nori.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bănuiți de furtul autoturismului ar fi doi minori, în vârstă de 14 ani, care ar fi profitat de faptul că acesta a fost lăsat, de către proprietar, cu cheile în contact.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.