sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi bărbați suspectați că au comis 4 furturi din anexe gospodărești au fost reținuți de către polițiști la Sebeș

Doi bărbați suspectați că au comis 4 furturi din anexe gospodărești au fost reținuți de către polițiști la Sebeș

Publicat în 28.02.2013 la ora 17:12

Miercuri, 27 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea a 4 furturi din anexe ale locuinţelor din municipiul Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că M.G., de 24 de ani, cunoscut cu antecedente penale şi N.N.F., de 29 de ani, ambii din municipiul Sebeş, sunt suspecţi de săvârşirea a 4 infracţiuni de furt din anexe gospodărești, fapte comise în cursul anului 2012. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeș sprijiniţi de luptători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat la data de 27 februarie, percheziţii domiciliare la locuințele celor doi suspecţi, în cadrul cărora au fost identificate şi recuperate o parte dintre bunurile sustrase. În baza probatoriului administrat în cauză poliţiştii au luat faţă de cei doi suspecţi măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore şi depunerea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 28 gebruarie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.