sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din Vâlcea reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au braconat şi furat 700 Kg de pește din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat

Doi bărbați din Vâlcea reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au braconat şi furat 700 Kg de pește din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat

Publicat în 10.04.2017 la ora 14:11

Poliţiştii din Sebeş au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi din judeţul Vâlcea, în timp ce transportau 700 de kilograme de peşte ce s-a dovedit a fi braconat şi furat din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Doştat. Cei doi au fost reţinuţi.

În noaptea de 07/08.04.2017, în jurul orelor 03.00, Poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică, au depistat, în trafic, pe raza municipiului Sebeş, un autoturism condus de C.C.N., de 18 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism a fost găsită cantitatea de 700 de kilograme de peşte pentru care, nici conducătorul auto şi nici pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi comună, nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, întreaga cantitate de peşte a fost braconată, în noaptea de 07/08.04.2017, de către cei doi bărbaţii, din bălţile aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat, prin folosirea de plase monofilament.

Faţă de C.C.N. şi Ş.M. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj piscicol şi furt calificat iar poliţiştii i-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de aceştia, măsura preventivă a controlului judiciar.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar autoturismul, plasele şi uneltele folosite la comiterea infracțiunilor, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Doi bărbați din Vâlcea reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au braconat şi furat 700 Kg de pește din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.