sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din Sebeș amendați fiecare cu 800 de lei, după ce au fost surprinși în timp ce aruncau gunoiul pe domeniul public

Doi bărbați din Sebeș amendați fiecare cu 800 de lei, după ce au fost surprinși în timp ce aruncau gunoiul pe domeniul public

Publicat în 22.02.2019 la ora 11:12

Sebeșenii care au de gând să îşi arunce deșeurile menajere pe domeniul public trebuie să fie atenţi la camerele de supraveghere.

Dacă vor fi surprinși, riscă sancţiuni usturătoare. Au păţit-o, zilele acestea, doi bărbați din Sebeș care au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

Polițiștii locali din cadrul dispeceratului Poliției Locale Sebeș s-au autosesizat, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, cu privire la un nou caz de depozitare a deșeurilor pe spatiul public.

Echipa din teren a fost anunțată și s-a deplasat imediat la fața locului, pe strada Alunului, unde au fost surprinși doi cetățeni de etnie rromă golind un morman de gunoaie din caruță. Pe lângă sancțiunea complementară de a lua înapoi gunoiul, aceștia au fost amendați cu suma de 800 de lei.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.