sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi bărbați din Deva au fost reținuți de polițiștii din Vințu de Jos pentru tâlhărie calificată

Doi bărbați din Deva au fost reținuți de polițiștii din Vințu de Jos pentru tâlhărie calificată

Publicat în 28.06.2018 la ora 12:51

Astăzi, 28 iunie 2018  orele 03.45, poliţiştii  Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la  faptul ca in faţa parcului din Vințu de Jos se află o persoană căzută la pământ.

Poliţiştii deplasați la fata locului, au identificat un bărbat de 43 de ani, din  mun. Deva, jud. Hunedoara, care a relatat faptul că fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către doi bărbaţi, ambii din Deva, de 47 si 31 de ani.

Cei doi bărbaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele in zona fetei si a abdomenului,  deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei si un telefon mobil.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean din Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi bărbaţi, ambii din Deva, jud. Hunedoara, de 47 ani şi respectiv de 31 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea faptei de tâlhărie calificată.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi, in data de 29.06.2018, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.