sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Din toamnă, la Școala Gimnazială Petrești vor activa două clase pregătitoare

Din toamnă, la Școala Gimnazială Petrești vor activa două clase pregătitoare

Publicat în 05.03.2019 la ora 12:00
   

În după-amiaza zilei de joi, 28 februarie 2019, părinții și copiii grupelor mari de grădiniță care urmează să fie înscriși în anul școlar viitor în clasa pregătitoare au profitat de „Ziua Porților Deschise” și au vizitat Școala Gimnazială Petrești.

Activitatea a cuprins două etape: prezentarea ofertei educaționale și conținutul activităților școlare, în anul școlar 2019 – 2020 aici urmând să funcționeze două clase pregătitoare cu 50 de locuri, respectiv vizitarea școlii și a sălilor de clasă unde se desfășoară în acest an procesul instructiv-educativ la clasa pregătitoare.

Cei 55 de părinți prezenți s-au declarat interesați, motivați și determinați pentru viitorul propriilor copii, Școala Gimnazială Petrești oferindu-le un mediu școlar modern, săli de clasă dotate cu materiale didactice și care asigură copiilor o educație de calitate, precum și siguranța copiilor.

„Dacă în anul 2017, Școala Gimnazială Petrești funcționa cu un efectiv de 526 de elevi repartizați în 24 de clase/grupe, în prezent sunt înscriși 572 de elevi, iar din anul școlar 2020 – 2021 vom ajunge la 600 elevi și o medie de 25 elevi/clasă/grupă, în condițiile în care școala noastră este o instituție care oferă șanse egale la o educație de calitate și satisface nevoia elevului de a se simți competent și integrat în colectiv”, a declarat prof. Vasile Bîtiu, directorul Școlii Gimnaziale Petrești.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.