sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Deputatul PMP, Clement Negruț: „Cei care vorbesc de firimituri stau la masă și taie pâinea cu USL-ul cu care ar trebui să fie în opoziție”

Deputatul PMP, Clement Negruț: „Cei care vorbesc de firimituri stau la masă și taie pâinea cu USL-ul cu care ar trebui să fie în opoziție”

Publicat în 17.01.2014 la ora 10:00

Clement-Negrut-16-ian-2014Președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț, a comentat în conferința de presă de astăzi atacul lansat recent de Ion Dumitrel care îi numea ”firimituri” pe cei care au plecat de la PDL și s-au înscris în noile partide de dreapta.

Noi vom avea un dialog normal și civilizat așa cum am avut și până acum. Dacă unii au probleme, treaba lor, pot să ne atace cât vor, eu n-am s-o fac. Eu în momentul de față sunt un parlamentar care are lângă mine o echipă care se luptă cu USL-ul, cei care vorbesc de firimituri sunt la masă cu cei care guvernează acum țara, ca atare… fiecare cu statutul și programul lui”, a declarat Negruț.

Acesta a atras însă atenția că aceste ”firimituri” s-ar putea transforma în timp ”într-o chiflă și apoi într-o pâine tot mai mare”, arătând că în ultima perioadă tot mai multe persoane doresc să se înscrie în PMP. La nivelul județului Alba organizația a ajuns să aibă 423 de membri din care aproximativ 80% nu au fost înscriși în alte partide, iar numărul continuă să crească.

Desigur, parlamentarul de Alba nu a uitat ca în încheierea declarației sale să lanseze o invitație pentru cei care ”văd în Mișcarea Populară o speranță că se poate face politică și într-un alt fel” să i se alăture și să se înscrie în PMP unde ”sunt așteptați cu drag”, indiferent dacă au mai fost înscriși în alte partide.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.