sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Dante Caffe din Sebeș vă invită mâine la un spectacol de iluzionism cu Iulian Doda

Dante Caffe din Sebeș vă invită mâine la un spectacol de iluzionism cu Iulian Doda

Publicat în 09.05.2014 la ora 11:05

iluzionism-iulian-dodaO zi de sâmbătă este un bou motiv de petrecere pentru cei care aleg localul Dante Caffe din Sebeş. De această dată nu este vorba despre o petrecere obişnuită, ci despre momente senzaţionale de iluzionism, pe care le promite Iulian Doda. Chiar dacă magia se plăteşte, sâmbătă intrarea este liberă pentru cei care vor trece pragul localului din Sebeş.

Iluzionistul originar din Alba Iulia spune că totul a început în 1999, când se uita şi de două ori pe zi la un spectacol la lui David Copperfield. „Aveam o casetă cu un spectacol de la Las Vegas. Era uimitor, credeam şi nu credeam ceea ce văd. David Copperfield este creatorul iluzionismului modern. El m-a inspirat şi aşa am început să mă documentez“, a spus acesta, citat de adevărul.

Pentru una dintre cele mai interesante iluzii pe care le-a creat albaiulianul a lucrat şase luni de zile. „Este o iluzie care se poate face doar într-o sală de spectacol. Eu aşez pe scenă o tablă pe care este prinsă o foaie de hârtie, invit o persoană din public să scrie ceva pe acea hârtie, să o arate publicului, fără ca eu să văd ce scrie, şi mai apoi să se întoarcă la locul său cu hârtia. Mai apoi voi lua o bilă şi o voi aşeza într-un vas de apă. Pentru mai multă spectaculozitate, apa se va transforma în cerneală iar bila se va îmbiba cu cerneală. Voi aşeza bila pe marginea tablei şi aceasta va începe să scrie cuvântul sau numărul pe care l-a scris spectatorul“, a spus râzând Iulian Doda, care îşi povesteşte iluziile fără a explica şi modul în care acestea se realizează, citat de aceeiaşi sursă.

Show-ul va începe la ora 21.30, iar pentru rezervări aveţi la dispoziţie numărul de telefon 0756.520.337.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.