sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Daniel Rusu, primar din partea PNL la Șpring a trecut la ALDE

Daniel Rusu, primar din partea PNL la Șpring a trecut la ALDE

Publicat în 24.03.2016 la ora 11:42

Daniel-Rusu-Primar-Spring-ALDEAstăzi, 24 martie 2016, primarul comunei Şpring, Daniel Rusu, a anunțat într-o conferință de presă că nu se mai regăsește în PNL, motiv pentru care s-a alăturat organizației ALDE Alba, pentru care va și candida pentru un nou mandat de primar.

„Nu mă mai regăsesc în acest partid mamut după fuziune (n.r. PNL). Mă simt trădat! Am plecat din lipsa fondurilor. Avem al treilea buget de la coadă din tot județul. Nu am bani nici de salarii pe ultimul trimestru. Bugetul nu este nici al lui Dumitrel (n.r. Ion Dumitrel, președintele CJ Alba), nici al altcuiva, ci al județului (…)

Linia dată de București (n.r. PNL) este proastă, este total greșită. Îi vedem toată ziu la televizor pe Alina Gorghiu și pe „Buldogu” (n.r. Vasile Blaga), care ne vorbesc despre câți câini trebuie la stână, despre alegeri în două tururi, despre fumat. Nu am văzut o linie serioasă despre care să zic, uite, că ne reprezintă interesele (…)

Tehnic, nu îmi dau demisia din PNL, pentru că am proiecte aprobate și aș băga administrația din Șpring în colaps (…)

Am găsit lângă noii mei colegi de la ALDE o ușă deschisă. Mulțumesc că m-au primit în rândurile lor. Sper să facem o treabă bună”,  și-a justificat Daniel Rusu gestul de a trece la ALDE.

Președintele ALDE Alba, fostul prefect Gheorghe Feneșer, a subliniat că Daniel Rusu nu poate fi catalogat drept traseis, întrucât el s-a întors înapoi “acasă”, la PC, care împreună cu PLR a format ALDE.

„A fost coleg cu noi înainte, în Partidul Conservator (n.r. fostul PUR). I-au trebuit câțiva ani de zile să se întoarcă casă. Noua familie va fi o familie serioasă care știe să-și protejeze oamenii și membrii”, a afirmat Gheorghe Feneșer, președintele ALDE Alba.

Daniel Rusu, primar din partea PNL la Șpring a trecut la ALDE
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.