sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Curtea muzeului Ioan Raica din Sebeş a fost neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinţi şi bunici veniți la spectacolul de Ziua Copilului

Curtea muzeului Ioan Raica din Sebeş a fost neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinţi şi bunici veniți la spectacolul de Ziua Copilului

Publicat în 03.06.2013 la ora 11:10

Peste 500 de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au participat sâmbătă la spectacolul dedicat lor din curtea Muzeului Ioan Raica din Sebeş. Toţi cei prezenţi la eveniment s-au bucurat din plin de spectacolul şi surprizele pregătite de organizatori, pentru că trebuie să recunoaştem încă există un copil în fiecare din noi.

Ziua-Copilului-Sebes-2013Sutele de copii din Sebeş care au răspuns invitaţiei lansate de tinerii liberali din localitate au luat cu asalt curtea muzeului. Iarbă verde, soare, umbră pentru cei care au fugit de razele strălucitoare ale astrului zilei, voie bună şi multă, multă distracţie. Actorii de la teatrul de păpuşi Prichindel au smuls zâmbete şi ropote de aplauze din partea celor mici. Apoi au venit baloanele colorate, prilej numai bun de alergat şi zbenguit prin curtea, încăpătoare de altfel, a muzeului. Nu a lipsit nici îngheţata, că doar afară era cald, şi era ocazia ideală pentru răcorit. Pentru cei care au vrut neapărat să rămână cu o amintire de la eveniment a existat o „sesiune” de pictură pe faţă. Copilaşii au stat frumos la rând pentru a primi care o floricică, care un fluturaş sau un nas de clovn.

Timp de câteva ore distracţia a fost la loc de cinste, iar copiii s-au bucurat din plin de ziua lor. Mulţumirea noastră este deplină: zâmbetele sutelor de copii ne-au încălzit inimile. Pentru că, nu-i aşa, ce e mai frumos decât zâmbetul unui copil?

Radu Cristian, preşedinte TNL Sebeş

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.