sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Cu toate că părinții au sperat într-un miracol până în ultima clipă, bebelușul de 7 săptămâni din Sebeș a decedat pe masa de operație a unei clinici din Germania

Cu toate că părinții au sperat într-un miracol până în ultima clipă, bebelușul de 7 săptămâni din Sebeș a decedat pe masa de operație a unei clinici din Germania

Publicat în 17.05.2019 la ora 19:09

David Andrei a decedat pe masa de operaţie a unei clinici de cardiologie din Germania. Din păcate, micuţul de doar 7 săptămâni nu a supravieţuit unei malformaţii grave la inimă cu care s-a născut.

David Andre Mureşean venise pe lumea acum 7 săptămâni şi suferea de o gravă malformaţie cardiacă. Ajutaţi de Asociaţia Părinţi Salvatori, părinţii lui David Andrei au reuşit să obţină o programare la clinica din Bad Oyenhausen, dar şi fondurile pentru o intervenţie chirurgicală.

David a plecat spre Germania miercuri dimineață, 15 mai, cu o ambulanţă cu echipaj medical al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. După o cursă contra-cronometru de 1.600 de km, copilul a ajuns la ”Klinik für Kinderherzchirurgie und angeborene Herzfehler”, din Bad Oyenhaunsen, una din cele mai apreciate din Europa în domeniul chirurgiei cardiace pediatrice.

“Intrat de dimineață în operație, copilașul transferat ieri în Germania și-a încheiat suferința. Malformația cardiacă de care suferea s-a dovedit a fi incompatibilă cu viața, chiar dacă echipa de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa.

Am discutat personal la Ambasada României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au primit toate informațiile pentru procedurile de repatriere. Acestea pot fi făcute de îndată.

Dumnezeu să dea alinare celor doi părinți!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a asociaţiei Părinţi Salvatori.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.