sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Cu toate că cifra de afaceri a firmei Oprean din Sebeș a crescut cu 7%, aceasta ezită să-și mărească flota de camioane pentru că nu găseşte şoferi

Cu toate că cifra de afaceri a firmei Oprean din Sebeș a crescut cu 7%, aceasta ezită să-și mărească flota de camioane pentru că nu găseşte şoferi

Publicat în 09.04.2017 la ora 11:35
   

Antreprenorul Ioan Oprean, care controlează transportatorul Oprean din Sebeş, înfi­in­ţat în 1993, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 7%, ajungând la circa 64,2 milioane de lei. 

Compania Oprean are în portofoliu peste 200 de clienţi şi este specializată în transportul de haine pe umeraşe pen­tru clienţi precum Tesco, Benetton, dar şi de alimente pen­tru Transavia.

„Cel mai mult am trans­portat mar­fă spre şi din­spre Anglia, Ger­mania, Belgia şi Olan­da. Din Ro­mânia ple­căm cu haine pro­duse în fa­bricile locale, iar din străină­tate aducem în ţară materia primă pentru haine, dar şi fructe“, a spus pentru ZF Laurenţiu Trif, directorul executiv al com­pa­niei Oprean, care face transport cu o flotă de 190 de ca­mioa­ne. Anul tre­cut, Trif anunţa că firma are în plan noi in­ves­tiţii în dez­voltarea flotei auto, respectiv achiziţia a 20 de camioane.

„A devenit o decizie grea să achiziţionăm camioane pen­tru că nu ne bazăm pe oameni. Încă nu am comandat 20 de camioane, avem nevoie şi de şoferi. Găsim un şofer într-o lună, două. Sunt firme străine care au început să recruteze şoferi pentru comunitate“, a spus el.

Sursa: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.