sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Cu toate că autoritățile locale din Sebeș au dat asigurări că utilajele de deszăpezire intervin pe străzile din municipiu, asfaltul din Aleea Parc este unul de „sticlă”…

Cu toate că autoritățile locale din Sebeș au dat asigurări că utilajele de deszăpezire intervin pe străzile din municipiu, asfaltul din Aleea Parc este unul de „sticlă”…

Publicat în 04.01.2019 la ora 16:41

Cu toate că autoritățile locale din Sebeș au anunțat că au mobilizat, încă de ieri seară, cele cinci utilaje de deszăpezire de care dispun se pare că problemele persistă pe unele străzi principale din Sebeș.

O cititoare a sebeșinfo ne-a relatat că i-au trebuit mai mult de 20 de minute ca să  parcurgă distanța de la Profi și până la Magnetic, cu un copil mic de mână, din cauza gheții de trotuarele pietonale pe care se pare că nu le-a curațat nimeni.

Doamna în cauza ne-a scris următoarele rânduri: „Buna ziua. Cam așa arată „asfaltul de sticlă” din Aleea Parc. Nu se poate circula în siguranță decât dacă ai o șenilată. Poate văd si „autoritatile noastre locale” și trimit pe cineva să arunce niște clorură sau măcar niște nisip. Am fost nevoită să traversez cartierul de la Profi și până la Magnetic cu un copil mic de mână și mi-a luat mai mult de 20 de minute. Incredibil cum arată Sebeș-ul la început de an nou, nu-i asa?”

 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.