sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Cu toate că a plouat, zeci de elevi, cadre didactice și voluntari s-au implicat în campania de ecologizare „Sebeș un oraș curat! Împreună reușim!”

Cu toate că a plouat, zeci de elevi, cadre didactice și voluntari s-au implicat în campania de ecologizare „Sebeș un oraș curat! Împreună reușim!”

Publicat în 15.04.2019 la ora 11:28

În ciuda ploii mărunte căzute sâmbătă dimineața, oamenii au răspuns pozitiv solicitării Primăriei Municipiului Sebeș, demonstrând încă o dată că, atunci când există voință, totul devine posibil.

Sebeșul, prin toți voluntarii participanți la campania de ecologizare “Sebeș, un oraș curat! Împreună, reușim!”, a dovedit că este o echipă capabilă să se mobilizeze atunci când este nevoie și toate acestea din #DragDeSebeș, pentru un oraș curat.

Reușita acestei ample acțiuni se datorează elevilor din unitățile de învățământ participante: Colegiul Național “Lucian Blaga” Sebeș, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, Școala Gimnazială Petrești, Școala Lancrăm, Școala Gimnazială Nr. 2, Școala Răhău, Liceul Tehnologic Sebeș, Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș, care alături de cadrele didactice și de voluntarii din cadrul Primăriei Municipiului Sebeș și serviciile subordonate acesteia au arătat că faptele generează schimbarea, o schimbare în bine.

“Ca și în anii precedenți, companiile SC Elis Pavaje SRL, SC San Casa SRL, SC Lincoln SRL, SC Miva Construct SRL, SC Dupex SRL, SC Apa CTTA SA Sucursala Sebeș, SC Hidroconstrucția SA, SC Petrifălean Plus SRL, SC Greendays SRL și SC Rer Vest SA Oradea au venit în ajutorul nostru, sprijinindu-ne cu utilaje, saci, mănuși, și nu în ultimul rând cu voluntari.

Sponsorilor care au venit în sprijinul administrației publice locale pentru desfășurarea acestei acțiuni: SC Kronospan Sebeș SA, SC Romaqua Group SA, SC Alpin 57 Lux SRL și SC Greendays SRL le mulțumim. Cu oameni care se implică și pentru care vremea nu constituie un impediment, Sebeșul își construiește un viitor frumos.

Mulțumim tuturor pentru efortul depus dar și pentru mesajul pe care am reușit să-l transmitem azi “O comunitate unită care are același scop – Un oraș curat și prosper!”

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.