sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Consiliul Local al Municipiului Sebeș a aprobat Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului – 2017”

Consiliul Local al Municipiului Sebeș a aprobat Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului – 2017”

Publicat în 07.08.2017 la ora 22:57

În conformitate cu Hotărârea nr. 181/26.07.2017, aprobată de Consiliul Local al Municipiului Sebeș, toți agenții economici care doresc să participe sunt invitați să obțină formularul de înscriere și să-și depună cererile la biroul de Relații Publice al primăriei, situat în centrul municipiului, până la data de 16.08.2017, ora 10.00.

Repartizarea efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat se va realiza în data de 17.08.2017, ora 16.00, de către comisia de selecție. Taxarea participanților la manifestări se va face conform H.C.L. nr. 178/2015: pentru comercializarea produselor de alimentație publică (cu excepția Kürtőskalács), taxa este de 20 lei/mp/zi, pentru comercializarea de băuturi taxa este de 15 lei/mp/zi, iar pentru comercializarea de Kürtőskalács taxa este de 25 lei/mp/zi.

Manifestările sunt deschise participării oricărui agent economic care are ca obiect de activitate producţie/comercializare şi/sau servicii în domeniul alimentaţiei publice/gastronomie. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza Municipiului Sebeș, cu precizarea că organizatorii nu acordă exclusivități pentru anumite tipuri de produse.

Agenții economici participanți îşi asuma întreaga responsabilitate cu privire la siguranţa alimentelor şi sănătatea populaţiei raportat la produsele prezentate, prepararea și manipularea produselor alimentare de origine animală și nonanimală.

Pe întreaga durată de desfăşurare a manifestărilor, curăţenia la locul de comercializare va fi asigurată de către agenții economici participanți, respectând prevederile legale în domeniul protecției mediului.

Facebook 

Consiliul Local al Municipiului Sebeș a aprobat Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului – 2017”
5 (100%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.