sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Consilierii locali au avizat favorabil Studiul de Fezabilitate privind construcția a 8 platforme subterane de colectare a deșeurilor menajere în Sebeș

Consilierii locali au avizat favorabil Studiul de Fezabilitate privind construcția a 8 platforme subterane de colectare a deșeurilor menajere în Sebeș

Publicat în 15.12.2016 la ora 11:48

Consiliul Local al municipiului Sebeș a votat, ieri, proiectul de hotărâre privind  aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Amenajarea unui număr de 8 platforme subterane de colectare a deşeurilor menajere în Municipiul Sebeş”.

Reprezentanții Primăriei susțin că acestea ar putea fi amenajate chiar în acest an, dacă vremea va fi favorabilă. În caz contrar, la începutul anului viitor.

Platformele vor fi amplasate în următoarele zone din municipiul Sebeş: în cartierul M. Kogalniceanu, în zona bloc 138 A – 2 platforme subterane, iar în zona bloc 106 – o platformă subterană a câte 4 containere; în cartierul Aleea Parc, în zona bloc 92-94 – 2 platforme subterane, iar lângă biserică o platformă a câte 4 containere; în cartierul Valea Frumoasei, în zona bloc 6A – 2 platforme subterane a câte 4 containere.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.