sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Consilier local din comuna Pianu găsit de ANI în conflict de interese

Consilier local din comuna Pianu găsit de ANI în conflict de interese

Publicat în 03.10.2019 la ora 13:42

TRIF FLORIN, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Comunei Pianu, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Acesta a participat la deliberarea și adoptarea unor hotărâri de Consiliu Local în ceea ce privește Ocolul Silvic Valea Pianului, având în același timp având calitatea de angajat în cadrul instituției.

„În perioada exercitării mandatului de consilier local (2016 – 2020) a participat la deliberarea și adoptarea a 12 hotărâri ale Consiliului Local Pianu, printre care și Hotărârea Consiliului Local din data de 22 februarie 2019 privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcții și Statului de personal a Regiei Autonome Ocolul Silvic Valea Pianului, deși avea un interes personal în problemele supuse dezbaterilor (având calitatea de angajat în cadrul Ocolului Silvic Valea Pianului RA).

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001, precum şi dispozițiile art. 75, alin (1), lit. b) şi art. 77 din Legea nr. 393/2004″,

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.