sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Consilerul local Radu Cristian le cere colegilor săi să susțină Proiectul de Hotărâre pe care l-a inițiat, cu privire la achiziția unui autolaborator pentru analize de mediu la Sebeș

Consilerul local Radu Cristian le cere colegilor săi să susțină Proiectul de Hotărâre pe care l-a inițiat, cu privire la achiziția unui autolaborator pentru analize de mediu la Sebeș

Publicat în 18.04.2018 la ora 21:42

Consilierul local Radu Cristian solicită colegilor săi din consiliul local susținerea unui proiect inițiat de acesta în urmă cu o lună și care prevede achiziționarea unui autolaborator pentru analize de mediu la Sebeș.

„Sănătatea nu se cumpără!

Cer sprijin colegilor din consiliul local pentru susținerea acestui proiect!

În urmă cu o luna de zile am inițiat un proiect de achziționare a unui „AUTOLABORATOR PENTRU ANALIZE DE MEDIU” pentru monitorizarea calității mediului înconjurător la nivelul Municipiului Sebeș.

Prin HCL 33/2018 a fost cuprins și bugetul pentru achiziționarea unui autolaborator la Sebeș, fără să mai fim nevoiți să mai facem referendum. 9 consilieri au semnat pentru susținerea Proiectului de Hotărâre inițiat de mine!

HCL 33/2018 HOTĂRĂȘTE:
-achiziționarea unui ,,AUTOLABORATOR PENTRU ANALIZE DE MEDIU,, în termen de 6 luni de când este aprobat.

-AUTOLABORATORUL va intra în dotarea Poliției Locale Sebeș și a departamentului de mediu. Persoanele desemnate vor utiliza autolaboratorul, în vederea recoltării datelor furnizate de acesta și sesizarea instituțiilor competențe în cazul depășirii limitelor maxime admise de poluare.

-În perioadele de monitorizare, pentru a asigura transparența întregului proces, rezultatele furnizate de autolaborator vor fi publicate pe site-ul Municipiului Sebeș.

Am inițiat acest proiect de achiziție pentru AUTOLABORATORUL PENTRU ANALIZE DE MEDIU, deoarece în nenumărate rânduri oamenii acestui oraș au ieșit în stradă protestând. Problema este vitală de foarte mult timp! Sănătatea nu se cumpără!

Tot în acest sens 6000 de locuitori din Sebeș au semnat și trimis un memoriu antipoluare către președintele României. În 2015-2016 aproximativ 9500 de sebeșeni au ieșit în stradă la 10 mitinguri antipoluare.

Aceste motive sunt SUFICIENT de importante pentru care nu mai avem nevoie de referendum, pierderile fiind materiale și de timp. În realizarea acestui proiecte am luat în considerare toate aceste argumente.

Sper că și colegii mei care încă nu au semnat acest proiect să o facă!”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.