sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Conducerea HS Timber Productions a dispus începerea unei anchete interne, pentru a analiza cauzele care au dus la incendiul petrecut ieri

Conducerea HS Timber Productions a dispus începerea unei anchete interne, pentru a analiza cauzele care au dus la incendiul petrecut ieri

Publicat în 13.01.2020 la ora 11:32

Conducerea HS Timber Productions, fosta SC Holzindustrie Schweighofer SRL, a transmis într-un comunicat de presă reacția companiei cu privire la incendiul izbucnit în hala de peleți a fabricii de cherestea din Sebeș, în data de 12 ianuarie 2020.

„În seara zilei de 12 ianuarie, în jurul orelor 20:00 în incinta fabricii de cherestea HS Timber Productions din Sebeș a avut loc un eveniment nedorit în incinta halei de împachetare peleți.

Un pat de cabluri s-a aprins ca urmare a efectului termic al curentului electric. A fost un incendiu minor, stins la timp și nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale semnificative.

Au fost urmate toate procedurile specifice pentru aceste situații, iar HS Timber Productions va demara o anchetă internă pentru a analiza cauzele care au dus la acest eveniment și a preîntâmpina apariția altora de acest fel.

Preocuparea pentru securitatea în muncă este o constantă în activitatea pe HS Timber Group o desfășoară în fabricile sale din România și în acest sens au loc instruiri regulate ale angajaților noștri pentru prevenirea incidentelor care le pot periclita sănătatea la locul de muncă”, au transmis reprezentanții HS Timber Productions.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.