sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Condiții demne de ultmii ani ai „Epocii de Aur” în autobuzele Livio Dario care transportă călătorii între Răhău și Sebeș

Condiții demne de ultmii ani ai „Epocii de Aur” în autobuzele Livio Dario care transportă călătorii între Răhău și Sebeș

Publicat în 08.01.2019 la ora 11:26

Persoanele care fac naveta între Răhău și Sebeș au avut în aceasă dimineață posibilitatea să constate pe propria piele cum era viața părinților și bunicilor lor, în ultimii ani ai „Epocii de Aur”.

Autobuzul companiei  Livio Dario care a sorit la ora 05.45 în stația Răhău era complet neîncălzit iar șoferul avea pe spate nu mai puțin de trei pături. Un cititor al sebesinfo.ro ne-a trimis următoarele rânduri: Bună dimineața. Aș dori ca prin intermediul site-ului dumneavoastră să înformez Primăria Municipiului Sebeș despre modul în care sunt transportați călătorii care fac naveta între Răhău și Sebeș. În această dimineață autobuzul companiei Livio Dario de 5.45 a venit în Răhău fără a avea pic căldură în interior cu toate că la acea oră se înregistrau aproximativ -16°C.  Bietul șofer ca să nu înghețe stătea cu nu mai puțin de trei paturi pe el. Nu se poate ca în anul 2019 sa circuli în asemenea condiții, demne de ultimii ani ai „Epocii de Aur”.

FOTO: ARHIVĂ

 

Facebook 

Comentarii

3 Comentarii la Condiții demne de ultmii ani ai „Epocii de Aur” în autobuzele Livio Dario care transportă călătorii între Răhău și Sebeș

 1. Gherman Cristina Răspunde

  08.01.2019 la 15:48

  Iată că avem din nou condiții din timpul comunismului dar infrastructură de Africa. Trăim niște vremuri exemplare, populația migrează ca în perioadă de război, s.a.m.d.

 2. fane Răspunde

  19.03.2020 la 10:49

  Livio Dario de cand a intrat pe jud Alba a FURAT . Sigur are in spate pe cineva de se infiltreaza in asemenea hal . Are niste cotețe de autobuze mizerabile si murdare de mi.e scarba sa stau jos .
  Trebuie scos Livio Dario de pe raza judetului Alba.

 3. dana Răspunde

  19.03.2020 la 11:00

  Chiar asa a fost si cu Lam Trans cugir .A scos firma din cugir cu forta . A bagat atunci la inceput un primele doua saptamani niste autocare noi noute ,SA FACA IMPRESIE . Dupa aia a adus niste autobuze cred ca din gemania de la gunoaie le-a adus . Scaune murdare ,rupte ,un miros ingrozitor si asa a ramas pana in ziua de azi . Dar noi suntem fraieri . Ar trebuii fugarit din jud Alba . Sa nu-si mai bata joc de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.