sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Concert caritabil de Florii, ”Ajutorul meu de la Domnul”, la Parohia Ortodoxă Petrești I

Concert caritabil de Florii, ”Ajutorul meu de la Domnul”, la Parohia Ortodoxă Petrești I

Publicat în 10.04.2017 la ora 10:36

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Parohia Ortodoxă Petrești I și Protopopiatul Sebeș, au organizat duminică, 9 aprilie 2017, concertul caritabil de Florii: „Ajutorul meu de la Domnul”.

În deschidere, P.C. Părinte Marius Slevaș a prezentat cazurile sociale pentru care s-a organizat acest concert umanitar și a făcut prezentarea tinerilor artiști  populari. Concertul a fost susținut de către tinerii interpreți Sebastian Stan, Mihai Cetean și Georgiana Petrescu și a constat în interpretarea unui buchet de pricesne specifice Postului Mare. Scopul acestui proiect a fost strângerea de fonduri pentru trei familii aflate la grea încercare.

„În această duminică binecuvântată, cu o săptămână înainte de Învierea Domnului, trei artiști talentați, preotul și bunii credincioși din Petrești și-au dat mâna într-un proiect menit să sprijine câțiva oameni aflați în dificultate și cazuri sociale deosebite: o familie căreia i-a ars casa și două familii cu membri bolnavi și fără posibilități de tratament. Tinerii artiști au încântat sufletele credincioșilor cu pricesne din Postul Mare și Săptămâna Patimilor și se înscriu în seria de mari interpreți care desfășoară activități „pro bono” în această perioadă de curățenie sufletească. Mulțumim minunaților oameni și artiști Sebastian Stan, Georgiana Petrescu și Mihai Cetean, precum și bunilor credincioși din Petrești pentru bunătatea și generozitatea care au adus lumina in sufletele greu încercate” ne-a declarat părintele Marius Slevaș, preot la Parohia Petrești I.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 26 ori

Concert caritabil de Florii, ”Ajutorul meu de la Domnul”, la Parohia Ortodoxă Petrești I
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.