sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Compania Savini Due Sebeș estimează pentru acest an o creștere a afacerilor de 3-4% faţă de anul 2018

Compania Savini Due Sebeș estimează pentru acest an o creștere a afacerilor de 3-4% faţă de anul 2018

Publicat în 21.04.2019 la ora 19:08

O creştere de 3-4% a afa­cerilor faţă de anul trecut, când com­pa­nia a realizat o cifră de afaceri de 28,3 mil. euro, estimează producătorul de mobilier pen­tru baie Savini Due din Sebeş, ju­de­ţul Alba, controlat de omul de afaceri ita­lian Piersante Savini.

Ponderea exportului a ajuns anul trecut la 64,4% din totalul cifrei de afa­ceri a com­paniei, prin­ci­palele pieţe externe ră­mânând Ita­lia, Ungaria, Bulgaria, Gre­cia, Ger­mania şi mai nou ţările din spaţiul ex-iugoslav.

Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum și o gamă amplă de capace wc din mdf.

Caracterizată de o penetrare profundă a piețelor europene, în acest moment Savinidue, cel mai mare producător de mobilier de baie din România, își distribuie produsele în Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, România, Ungaria, Germania și Ucraina.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.