sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Publicat în 20.02.2019 la ora 21:15

Compania Savini Due lansează proiectul „REFRESH” prin care își propune să susțină educația, în condiții de igienă maximă în toate grădinițele, școlile și liceele din județul Alba.

Piersante Savini, omul de afaceri italian, binecunoscut pentru acțiunile de sprijinire a comunității din județul Alba, lansează anul acesta un nou proiect Savini Due și anume de susținere a educației în condiții de igiena în gradinițe, școli și licee din județul Alba.

Proiectul are ca scop creșterea calității condițiilor de desfașurare a activitaților educaționale prin furnizarea de mobilier pentru baie și accesorii, unitaților de învațamânt.

Beneficiari direcți ai proiectului „REFRESH” vor fi aproximativ 4.000 de elevi de pe raza județului Alba, iar întreaga operațiune se ridică la o valoare de 350.000 lei, reprezentând mobilier de baie și accesorii.

Compania dorește totodată să îi fie semnalate unitățile de învățământ care se pot încadra în proiect și ar putea beneficia de facilitățile oferite în cadrul acestuia și a nu fi omise. Instituțiile interesate pot contacta compania la nr. de telefon 0723 599 331 sau prin e-mail la adresa contact@savinidue.ro

Piersante Savini, cel care a pus bazele companiei Savini Due la Sebeș în urmă cu 15 ani, este recunoscut pentru susținerea pe care a aratat-o comunității locale, atât în domeniul sănătății, cât și al sportului sau a ecologiei.

Savini Due este o companie producătoare de mobilier de baie și capace wc, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat. Compania Savini Due este o realitate solidă în orașul Sebeș, un exemplu de experiență și profesionalitate în domeniu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.