sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Compania Alpin57Lux din Sebeș vinde îngheţată în peste 50 de tonete amplasate în toată ţara

Compania Alpin57Lux din Sebeș vinde îngheţată în peste 50 de tonete amplasate în toată ţara

Publicat în 13.07.2017 la ora 9:21

Unul dintre cei mai mari producători ahtohtoni de îngheţată, Alpin57Lux, are deschise mai bine de 50 de tonete cu îngheţată în toată ţara, cele mai multe fiind situate în Alba Iulia (5), Bucureşti (5) şi Cluj-Napoca (7), arată datele de pe site-ul companiei.

Tonetele de îngheţată, amplasate în parcuri, pe principalele bulevarde sau chiar în incinta ştrandurilor, sunt un segment important din businessul jucătorilor din domeniul îngheţatei, mai ales că acesta este unul puternic sezonier. Asfel, 80-90% din vânzări se realizează în perioada verii.

România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte consumul de îngheţată, având în vedere că un român consumă în medie echivalentul a 20 de cornete de îngheţată, potrivit ultimelor date ale ZF.

Alpin57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de înghețată din România, cu capital 100% românesc, compania fiind prezentă pe această piață din anul 1994. Produsele de cea mai bună calitate sunt realizate astăzi într-una din cele mai mari și moderne fabrici de acest gen, din România – fabrica de la Sebeș, județul Alba.

Distribuția produselor societății se face la nivel național, atât în zonele urbane cât și în cele rurale, prin distribuție proprie.

Eforturile societății privind calitatea, politica de marketing și politica de vânzări au fost apreciate de clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux, care au dus la dezvoltarea unor importante cifre de afaceri, de consumatorii finali care au îndrăgit produsele și nu în ultimul rând de diverse instituții, printre care și Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România care poziționează Alpin 57 Lux pe locul 1, cinci ani consecutivi, printre producătorii autohtoni de înghețată.

sursa: zf.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.