sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Circa 400 de persoane au luat parte, ieri seară, la deschiderea oficială a Targului de Crăciun din municipiul Sebeș

Circa 400 de persoane au luat parte, ieri seară, la deschiderea oficială a Targului de Crăciun din municipiul Sebeș

Publicat în 07.12.2016 la ora 9:07

targul-de-craciun-la-sebes-deschidere-oficiala-6-dec-2016Circa 400 de locuitori ai Sebeșului au fost prezenți, alături de primarul Dorin Nistor, în seara de Sfântul Nicolae, în parcul din fața Primăriei Municipiului Sebeș, pentru a asista la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea oficială târgului de Crăciun.

Zona centrală a orașului a luat forma unei povești de iarnă în care și-au făcut apariția personajele preferate ale copiilor: Mickey Mouse și Minnie, Minioni, un clown nostim și prietenos, care i-au invitat pe cei prezenți să se bucure de patinoarul la care vor avea acces gratuit până la mijlocul lunii februarie.

Târgul de Crăciun găzduiește, de asemenea, o zonă cu aparate de joacă, precum și câteva căsuțe unde se vând produse specifice Crăciunului, gustări și băuturi calde.

Pe scena montată în parc au sosit colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun. Publicul i-a urmărit cu plăcere pe  toți artiștii care au contribuit la reușita programului serii: grupul vocal “Felician Fărcașiu”, formația de muzică ușoară Greenline, Denisa Suciu, Gianina Nana Buzan, Marinela Baba, Maria Dan Păucean, iar Andrei Achimescu, Cristian Achimescu, Robert Furdui și Iulia Spătar au interpretat colinde la orgă.

Cu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte  și de alte surprize, mai ales că în data de 17 decembrie a fost anunțată și prezența lui Moș Crăciun.

Primarul Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor, își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș. Primăria își propune ca, în fiecare an de acum înainte, târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Circa 400 de persoane au luat parte, ieri seară, la deschiderea oficială a Targului de Crăciun din municipiul Sebeș
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.