sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Chiar și fără 5 titulare campioana s-a dovedit a fi o nucă mult prea tare: HC Alba Sebeş – CSM Bucureşti 16-32

Chiar și fără 5 titulare campioana s-a dovedit a fi o nucă mult prea tare: HC Alba Sebeş – CSM Bucureşti 16-32

Publicat în 19.01.2016 la ora 17:26

hc-alba-sebes-csm-bucuresti-ian-2016HC Alba Sebeş, „lanterna roşie” a actualei ediții a Ligii Naţionale a fost victimă sigură în faţa campioanei CSM Bucureşti, participantă în Champions League, care s-a impus în Sala „Florin Fleşeriu”, scor 32-16 (17-8)

La prima reprezentaţie acasă din nou an, amfitrioanele au avut parte de o „misiune imposibilă” în compania „dream team”-ului condus de Kim Rasmussen. Meciul a avut un singur sens, CSM conducând ostilitățile în permanență. Campioana a avut practic un antrenament cu public, în compania unei echipe modeste, timorate, cu rare momente de handbal adevărat.

• Campioana, fără 5 piese de bază

CSM București a preferat, ținând cont de lejeritatea partidei să lase acasă 5 jucătoare de bază, Pessoa, Jorgensen, Fisker și internaționalele tricolore Oana Manea și Aurelia Brădeanu. Cei 400 de spectatori au sperat într-o replică de orgoliu a favoritelor, copleșite însă de meci, doar Bianca Curmenț, Nicoleta Rusu și Ana Ciolan lăsând o impresie la nivelul primei ligi.

A fost al 7-lea eşec al nou promovatei, al doilea din 2016, iar runda următoare va evolua în deplasare, cu cealaltă forţă a campionatului intern, HCM Baia Mare, sâmbătă, 23 ianuarie.

HC Alba Sebeș: Bianca Curmenț, Ioana Petruneac (portari),  Nicoleta Safta și Andreea Pătulean – goluri, Ana Maria Ciolan – , Iulia Andrei și Paula Hoha – , Mitrache și Nicoleta Rusu – ; au mai jucat Ana Maria Dina, Bianca Bogdan, Lavinia Dobromir și Alina Șorodoc.

Facebook 

Chiar și fără 5 titulare campioana s-a dovedit a fi o nucă mult prea tare: HC Alba Sebeş – CSM Bucureşti 16-32
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.