Rămâi conectat

Ştirea ta

Cetățenii de pe strada Dorin Pavel, terorizați în fiecare noapte de „liniuțele” organizate de șoferii teribiliști

sebesinfo.ro

Publicat

în

Cetățenii care domiciliază pe strada Dorin Pavel din Sebeș au ajuns la capătul răbdării, din cauza șoferilor teribiliști, care aleg să organizeze, noapte de moapte, curse ilegale de mașini.

Un cititor al sebesinfo.ro a trimis pe adresa redacției o serie de informații referitoare la tinerii care au dus la disperare cetățenii care locuiesc pe strada Dorin Pavel din oraș, atât din cauza întrecerilor organizate de aceștia, precum și a accidentelor provocate din nepăsare.

„În fiecare seară după orele 20.00-21.00 se aud nebunii „cu mașini șmechere” cum fac raliuri pe această stradă care mai de care și mai poluează și fonic cu țevile de eșapament modificate sau chiar la motoare. Devine deranjat să auzi într-o seară rupt de oboseală câte un retardat care nu are ce face acasă și se gândește să deranjeze oamenii de pe străzi.

Pe lângă asta se mai depășesc și unul pe celălalt. Și bine-nțeles că se anunță unul pe celălalt când poliția iasă să-i prindă în flagrant. Sunt convins că mai mulți de pe strada respectivă sau chiar toți sunt sătui de nebunii așa zișii șoferi care pun în pericol cu nepăsare pe ceilalți de pe marginea drumului sau de pe trotuare”, au fost declarațiile cititorului, deranjat de evenimentele care se petrec frecvent pe această stradă.

Reamintim că, în cursul dimineții de joi, 17 noiembrie 2022, pe aceeași stradă, un bărbat de 40 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o tânără de 18 ani, din comuna Săsciori, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Ştirea ta

Zăpada a luat pe nepregătite autoritățile din Sebeș, iar stratul depus pe șosea nu a fost curățat de nimeni

sebesinfo.ro

Publicat

în

Se pare că autoritățile din Sebeș au fost surprinse și luate pe nepregătite de zăpada căzută în cursul serii și nopții trecute. Conform declarațiilor unui cititor al sebesinfo.ro nici o mașină de deszăpezire nu și-a făcut aparițția pe străzi.

Iată ce ne-a scris cititorul respectiv: „Se pare că la Sebeș, seara trecută, zăpada a luat prin surprindere autoritățile locale, pentru care noi plătim taxe locale din ce în ce mai mari, asta ca să nu mai vorbim de starea drumurilor din Municicipiu, ca este una precară. A nins doar câteva ore și în Sebeș dormea, nici o mașină de deszăpezire nu și-a făcut apariția, drumul fiind acoperit cu mai bine de 10 centimetri de zăpadă. Pentru ce plătim atâtea taxe locale, dacă la prima ninsoare cei care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire dorm? Sincer, d-le. primar ne-am săturat de flori și alte lucruri care mai pot aștepta, având în vedere că infrastructura din Sebeș este departe ceea ce ar trebui să fie”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

O nouă haită de câini a apărut astăzi, 23 ianuarie 2023, în centrul Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că Primăria ne-a dat asigurări că haita de câini care „patrula” prin centrul Municipiului Sebeș a fost capturată vineri, 20 ianuarie 2023, o nouă haită și-a făcut apariția astăzi, 23 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, pe B-dul. Lucian Blaga, în centrul Sebeșului, în zona Bisericii Evanghelice.

Cititorul sebesinfo.ro care ne-a trimis filmarea ne-a scris că: „Filmați astăzi, 23 ianuarie 2023, în apropiere de Biserica Evanghelică. La Sebeș este frumos… dacă nu te-ar mânca câinii pe stradă”.

Reamintim că o altă haită, despre care Primăria Sebeș susține că ar fi fost capturată vinerea trecută, a fost fotografiată săptămâna trecută în apropiere de intrarea în Parcul Tineretului.

UPDATE: Primăria Sebeș ne-a transmis că: „În cursul anului trecut, Primăria Sebes a strâns un număr de 180 de câini. Problema este ca satele și comunele din jurul Municipiului Sebeș nu au contracte și nu gestionează problema câinilor comunitari. În anii in care a început sa funcționeze acest serviciu se strângeau și 500 de câini pe an”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

O haită mare de câini fără stăpân, filmată „patrulând” în centrul Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

În aceeași săptămână în care o femeie și-a pierdut viața în Municipiul București, atacată de o haită de câini comunitari, în timp ce încerca să facă mișcare prin oraș, imagini cu un grup mare de patrupezi fără stăpân au fost surprinse chiar în centrul Municipiului Sebeș.

Astfel, o femeie din Sebeș a publicat pe rețelele de socializare un videoclip scurt, în care pot fi observați mai mulți câini de diferite dimensiuni, care se plimbă nestingheriți într-o zonă circulată a orașului.

„Public aceste imagini cu speranța că poate se sesizează cineva și să ia măsuri până nu se întâmplă și la Sebeș o nenoirocire asemeni celei de la București”, au fost cuvintele femeii, care au însoțit postarea publicată în mediul online.

Reamintim că ieri, 21 ianuarie 2023, o femeie de 44 de ani a murit după ce a fost mușcată de câini fără stăpân în zona Lacul Morii (Sectorul 6) din București. Ea a supraviețuit anul trecut în urma unui atac al maidanezilor. Aceasta a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

UPDATE: Primăria Sebeș ne-a transmis că: „filmarea este de câteva zile iar câinii din acea zona au fost ridicați în cursul zilei de vineri”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes