sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Cele două tinere care au sustras suma de 4.000 de lei din poșeta unei cliente a unui local din Sebeș au fost identificate de polițiști

Cele două tinere care au sustras suma de 4.000 de lei din poșeta unei cliente a unui local din Sebeș au fost identificate de polițiști

Publicat în 24.04.2018 la ora 11:55

Ieri, 23 aprilie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş le-au identificat pe două minore, de 13 şi 14 ani, prima din comuna Gârbova, iar a doua din comuna Ighiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 19 aprilie a.c., cele două tinere ar fi pătruns într-un salon de coafură din municipiul Sebeş şi ar fi profitat de faptul că o clientă a salonului şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, sustrăgându-i portmoneul.

Minora de 13 ani este bănuită şi de comiterea unui alt furt, dintr-o societate comercială din localitatea Şard, faptă reclamată la Postul de Poliţie Ighiu la data de 15 aprilie a.c.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au stabilit că în seara zilei de 15 aprilie, minora ar fi sustras, de pe un birou amplasat în incinta unei societăţi comerciale, un portmoneu lăsat nesupravegheat, în care erau documente personale şi bani.

 Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorelor şi recuperarea prejudiciilor.

Facebook 

Cele două tinere care au sustras suma de 4.000 de lei din poșeta unei cliente a unui local din Sebeș au fost identificate de polițiști
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.