sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Cele două persoane decedate în accidentul rutier petrecut noaptea trecută pe Autostrada A1 se întorceau de la muncă din Anglia

Cele două persoane decedate în accidentul rutier petrecut noaptea trecută pe Autostrada A1 se întorceau de la muncă din Anglia

Publicat în 10.01.2019 la ora 16:06

Cei doi bărbaţi care au murit în cursul nopții trecute, pe autostrada A1, în zona localităţii Pianu, erau din județul Hunedoara şi tocmai au sosit în ţară din Anglia. Victimele aveau 39 respectiv 40 de ani.

Unul dintre bărbaţi era din municipiul Hunedoara, iar celălalt din satul Boş. Aceştia se întorceau din Anglia şi au aterizat azi-noapte pe aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde îi aştepta ca să îi ducă acasă un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Hunedoara.

Din păcate, nu au mai ajuns. În dreptul localităţii Pianu, pe autostradă, şoferul a adormit la volan şi a intrat cu maşina direct sub un TIR. Cei doi pasageri nu au avut nicio şansă de supravieţuire.

„Şoferul are 66 de ani şi este din municipiul Hunedoara, iar cei doi pasageri care au decedat aveau 40 de ani, respectiv 39 de ani. Unul dintre ei era din municipiul Hunedoara, iar celălalt din satul Boş. Se pare şoferul i-a luat din Cluj, de pe aeroport. Oamenii se întorceau din Anglia. Potrivit spuselor şoferul, ar fi adormit la volan şi a intrat sub un TIR. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Pianu, din judeţul Alba”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

În urma impactului au rezultat patru victime, cele două decedate şi două asistate medical. Circulaţia a fost blocată pe respectivul sens de mers, dispre Sebeş – spre Orăştie. Victimele au fost declarate decedate de echipajul SMURD din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa. Este vorba de pasagerul dreapta şi cel de pe bancheta din spate. Conducătorul auto a fost transportat la UPU Alba pentru asistenţă medicală iar condătorul auto al autotrenului de marfă a refuzat transportul la spital.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.