sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Cel mai tare club în aer liber din judeţul Alba se va deschide sâmbătă la Sebeș

Cel mai tare club în aer liber din judeţul Alba se va deschide sâmbătă la Sebeș

Publicat în 20.06.2013 la ora 23:13

E soare, e vară, e multă căldură afară. Este vremea petrecerilor în aer liber mult aşteptate. La acest lucru s-a gândit din timp un tânăr investitor din Alba Iulia. Investiţia este deja gata iar  sâmbătă, la Sebeş, se va inaugura cel mai tare club în aer liber din judeţul Alba.

Divino-club-in-aer-liber-la-SebesEste vorba despre “Divino”,  un nou punct al distracţiei pe harta judeţului menit să aducă buna dispoziţie în rândul tinerilor amatori de petreceri sub cerul liber. Locaţia are un aer distins, fiind ferită de aglomeraţia din oraş, iar spaţiul şi decorul dau o notă de accesibilitate şi revigorare, în contrast cu ideea de distracţie. Felul  în care e amenajată terasa te duce cu gândul la petrecerile de pe litoral, cu muzică house şi distracţie până în zorii zilei.

 Pe timpul zilei, Divino va funcţiona ca terasă iar clienţii vor putea servi într-o atmosferă de linişte şi relaxare, pe lângă cocktailuri şi alte băuturi răcoritoare, mâncare, tradiţională şi chiar… internaţională. Noaptea, Divino se va transforma în club, aici urmând să se organizeze diferite petreceri tematice pe placul tinerilor. De atmosfera serilor de vară se va ocupa DJ Mlivio, care vă promite petreceri teribil de distractive, cu cele mai tari hituri ale momentului.

 Timp de o vară, care ţine destul încât să iasă nebunie maximă, Divino promite cele mai tari super petreceri, care cu siguranţă vă vor ridica pofta de viaţă şi de distracţie  la cote înalte.

 Divino este situat pe Strada Călăraşi, nr. 71 Sebeş (lângă reprezentanţa Mercedes).

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.