sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Câteva dale care lipsesc de pe scurgerea stradală, pun în pericol cetățenii care traversează strada pe o trecere de pietoni, situată în apropierea Pieței Dacia din Sebeș

Câteva dale care lipsesc de pe scurgerea stradală, pun în pericol cetățenii care traversează strada pe o trecere de pietoni, situată în apropierea Pieței Dacia din Sebeș

Publicat în 20.06.2018 la ora 20:34

Un cititor al sebesinfo.ro ne-a semnalat faptul că în zona Pieței Dacia, din municipiul Sebeș, se află o groapă extrem de periculoasă pentru pietoni, mai ales seara.

Deși groapa a fost „umplută” cu bucăți de dale sparte, tot este o adevărată capcană pentru participanții la trafic. Groapa așteaptă întunericul și nu e nici un semn. Pe acolo trec zilnic sute de oameni, anunță cetățeanul.

Gropile de pe străzi nu mai reprezintă o surpriză pentru trecătorii care le-au învățat deja locul și care știu când să se ferească de ele. Cu toate acestea, de la o săptămână la alta, se pare ca noi pericole se ivesc. Astfel, în timp ce unii încearcă să se ferească de gropi, se confruntă cu altele.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.