sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Câteva dale care lipsesc de pe scurgerea stradală, pun în pericol cetățenii care traversează strada pe o trecere de pietoni, situată în apropierea Pieței Dacia din Sebeș

Câteva dale care lipsesc de pe scurgerea stradală, pun în pericol cetățenii care traversează strada pe o trecere de pietoni, situată în apropierea Pieței Dacia din Sebeș

Publicat în 20.06.2018 la ora 20:34

Un cititor al sebesinfo.ro ne-a semnalat faptul că în zona Pieței Dacia, din municipiul Sebeș, se află o groapă extrem de periculoasă pentru pietoni, mai ales seara.

Deși groapa a fost „umplută” cu bucăți de dale sparte, tot este o adevărată capcană pentru participanții la trafic. Groapa așteaptă întunericul și nu e nici un semn. Pe acolo trec zilnic sute de oameni, anunță cetățeanul.

Gropile de pe străzi nu mai reprezintă o surpriză pentru trecătorii care le-au învățat deja locul și care știu când să se ferească de ele. Cu toate acestea, de la o săptămână la alta, se pare ca noi pericole se ivesc. Astfel, în timp ce unii încearcă să se ferească de gropi, se confruntă cu altele.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.