sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Cantonament centralizat la Bran pentru Voinţa Savini Due Sebeş

Cantonament centralizat la Bran pentru Voinţa Savini Due Sebeş

Publicat în 05.07.2013 la ora 11:21

Cu 18 victorii din tot atâtea meciuri susţinute în eşalonul terţ, nou-promovata în Divizia A de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş îşi va relua pregătirile luni, 8 iulie 2013 de la ora 18.00, echipa antrenată de Alexandru Weber urmând să bifeze un cantonament centralizat la Bran, în perioada 20-29 iulie.

Vointa-Savini-Due-Sebes-HC-CraiovaGruparea din Sebeş a reuşit încă înaintea turneului de baraj să îşi asigure serviciile a încă trei jucători, achiziţii importante precum Cornel Medrea (portar, venit de la Potaissa Turda, care a şi debutat în garnitura conjudeţenilor), Cristian Suciu (centru, 24 ani) – de la ASC Potaissa Turda şi Ionuţ Caragui (extremă dreapta, 26 ani) – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu. De asemenea, divizionara secundă l-a mai înregimentat şi pe Florin Baciu (inter, 39 de ani, fost la Dinamo, Italia, CSM Sebeş şi Potaissa Turda). „Baciu reprezintă o jucător cu foarte multă experienţă, un bun apărător, cu care am conlucrat excelent în trecut”, a spus antrenorul Alexandru Weber, care mai negociază în această perioadă şi cu extrema Lucian Preda (HCM Baia Mare), jucătorul originar din judeţul nostru urmând să dea un răspuns în următoarele zile. „Sper ca roadele acestei campanii de transferuri să se vadă şi în viitorul campionat. Lotul este format cu preponderenţă din handbalişti localnici, dar în acelaşi timp cu multă experienţă. În acest moment primul «şapte» ar fi compus cu preponderenţă din jucători ce au activat pe prima scenă”, a mai declarat Weber.

Preda – aproape rezolvat!

Extrema dreaptă Lucian Preda (21 ani), produs al LPS Alba Iulia, poate fi a 5-a achiziţie a conjudeţenilor, dacă îşi va rezolva documentele cu actualul său club. “Jucătorul şi-a acceptat condiţiile financiare, ne-am înţeles. Cei de la Baia Mare vor să-l împrumute un an, dar noi în vrem ca şi un transfer definitiv”, a confirmat antrenorul Alexandru Weber (Voinţa Savini Due Sebeş).

Nou-venitul Suciu vrea promovare imediată

Cristian Suciu a împlinit 24 de ani în 1 mai, este din Luduş şi evoluează pe posturile de centru şi extremă stângă. Handbalistul a făcut junioratul la Marta Baia Mare, apoi a evoluat un sezon şi jumătate la HC Odorhei, de unde a trecut pentru trei ani şi jumătate la Potaissa Turda (ultimii doi în Liga Naţională). „Vreau să joc cât mai bine şi mai mult la noua mea formaţie şi să izbutim o promovare imediată în elita handbalului românesc”, a apreciat Cristian Suciu.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.